0751.254.254 office@niruguard.ro

Paza si securitate VIP

Daca ai nevoie de servicii premium de paza si securitate pentru compania ta, Niru Guard este solutia.

Acest serviciu este dedicat:
sedii de societăți comerciale (construcții, transport), institutii, fabrici, hale de producție etc.) centre comerciale (piețe, magazine, depozite etc.); sedii de bănci; hoteluri, pensiuni; ansambluri rezidențiale; baze sportive; centre medicale; parcuri, zone de distracție și agrement; instituții de invățământ private sau publice (grădinițe, școli, licee, etc.); reședințe private; service-uri și parcuri auto; șantiere de construcții; evenimente sportive și culturale

Serviciile premium de care beneficiaza partenerii nostri:

b3lineicon|b3icon-policeman-hat||Policeman Hat

Agenti atent selectionati, instruiti, antrenati si testati pentru fiecare client in parte

b3lineicon|b3icon-user-slider||User Slider

Asigurare asupra bunurilor si valorilor pazite

b3lineicon|b3icon-success||Success

Proceduri si sisteme de lucru personalizate pentru fiecare obiectiv in parte

b3lineicon|b3icon-user-id||User ID

Atestate si certificari care dovedesc si garanteaza calitatea serviciilor noastre

Ce ne caracterizeaza si diferentiaza:

et|icon_mobile|

Servicii personalizate

Crearea si livrarea de servicii personalizate pentru fiecare partener in parte
et|icon_info_alt|p

Adaptabilitate

Ne adaptam solutiile indiferent de domeniul de activitate al partenerului
et|icon_pin_alt|

Solutii

Flexibilitate in solutiile oferite si implementate
et|icon_house_alt|

Promptitudine

Rapiditate si promptitudine in livrarea si implementarea fiecarui proiect in parte

Calitatea serviciilor Niru Guard este oferita la nivel VIP pentru fiecare client in parte (de la aspectul agentilor, la cunostintele acestora, de la echipamentele utilizate, la modul de actiune)

Niru Guard – paza si protectie VIP

Daca deciziile de management sunt cele care se ocupa de siguranta financiara companiei, atunci o firma de paza si protectie moderna este cea care se poate ocupa cel mai eficient de securitatea de la sediul firmei. Ai nevoie de servicii de securitate atat pentru a proteja resursele financiare si tehnologice ale companiei tale, cat si pentru a avea garantia ca angajatii si partenerii tai sunt mereu feriti de pericole? Iata elementele esentiale pe care trebuie sa ti le ofere cea mai buna firma de securitate!

Citeste mai mult

Personal calificat si bine instruit

De departe cel mai important aspect de care trebuie sa tii cont atunci cand alegi firma de paza si protectie este cel referitor la calitatea personalului. Pentru a avea certitudinea ca te bucuri de protectie la cele mai inalte standarde, verifica nivelul de pregatire al personalului firmei pe care ai de gand sa o contractezi. O firma serioasa, precum Niru Guard, iti va pune mereu la dispozitie toate detaliile referitoare la certificarea si testarea personalului.

Nu doar forta fizica este cea care face diferenta atunci cand vine vorba de servicii de securitate. Este foarte important ca personalul unei astfel de firme sa stie sa intervina in mod corect, din punct de vedere al proportiei fortei exercitate. De asemenea, personalul trebuie sa stie cand sa intervina si cum sa elimine rapid si fara emotii orice fel de amenintare. Apeleaza doar la firme de paza si protectie care angajeaza personal bine instruit.

Dotari moderne si echipamente de calitate

Pe langa personal bine pregatit, o firma de securitate profesionista este excelent dotata si din punct de vedere tehnologic. Niru Guard iti ofera cele mai moderne metode de alarma, supraveghere si interventie. Pe langa echipamentele de supraveghere, precum camerele video si dispozitivele audio, este necesara si utilizarea unor autoturisme care sa functioneze impecabil si a unor echipamente create in mod inteligent pentru agentii care ar putea si trebuie sa intervina in situatiile critice. Este foarte important acest aspect, deoarece serviciile de securitate complete nu te protejeaza doar de eventuale infractiuni, ci trebuie sa iti asigure sprijin si in cazul unor evenimente nefericite. Poate fi vorba despre incendii sau accidente naturale grave, precum cutremurele. Cu ajutorul mijloacelor tehnologice corespunzatoare, agentii de interventie ai unei firme de paza si protectie vor sti in timp util ca este cazul sa se implice si vor avea si metodele potrivite pentru a te ajuta cu adevarat.

Servicii personalizate

Poate cel mai important aspect legat de serviciile de securitate este cel care se refera la capacitatea acestor servicii de a fi adaptate nevoilor tale. Este foarte important sa colaborezi cu o firma care iti intelege in mod specific necesitatile si care poate sa isi adapteze oferta in functie de fiecare detaliu. La Niru Guard vei gasi cele mai bune oferte personalizate si ai acces oricand la informari prompte si raspunsuri rapide, indiferent de intrebarile pe care le-ai putea adresa.

 

Apeleaza doar la cei mai buni profesionisti din domeniul serviciilor de paza si protectie si nu o sa ai niciodata emotii cu privire la siguranta ta si a afacerii tale!