0751.254.254 office@niruguard.ro

Servicii de paza si protectie VIP pentru companiile din Romania

Servicii de paza si protectie

Serviciile pe care le livram partenerilor nostri

Transport Valori

Asiguram bunurile companiilor in drumul acestora catre locul de depozitare.

b3lineicon|b3icon-gear||Gear

Instalare Sisteme de Monitorizare

Pentru orice banca, sediu de birouri, depozit sau fabrica

b3lineicon|b3icon-24hours||24 Hours

Paza si Protectie VIP

Prin posturi urmarite 24/7, dar si la evenimente sau la actiuni punctuale

b3lineicon|b3icon-industrial-camera||Industrial Camera

Monitorizare obiective si sisteme de securitate

Cu scopul de a putea interveni in cel mai scurt timp posibil atunci cand exista o situatie de criza

Servicii de paza oferite cu profesionalism

Securitatea este un subiect pe care trebuie sa il tratezi mereu cu maxima seriozitate. Indiferent ca este vorba despre siguranta ta sau a familiei tale, daca ai nevoie de servicii de paza si protectie, cu certitudine iti doresti sa colaborezi exclusiv cu profesionisti. Firma de securitate ideala este cea care iti ofera, pe langa garantia experientei, si o comunicare eficienta. Criteriile pe care trebuie sa le bifeze o astfel de companie pentru a merita sa ii acorzi increderea ta sunt clare si extrem de importante. Iata care sunt reperele decisive de care trebuie sa tii cont inainte sa alegi cine are grija de siguranta ta!

Promptitudine si eficienta – daca esti in cautarea unei firme prestatoare de servicii de securitate, primul lucru la care trebuie sa fii atent este reprezentat de modul in care esti tratat in procesul de cerere de oferta. Daca ti se raspunde cu promptitudine si pe indelete, atunci poti fi sigur ca esti pe drumul cel bun.

Personal calificat – verifica pe site-ul de prezentare al companiei prestatoare de servicii de paza si protectie nivelul de pregatire si certificare al angajatilor. Trebuie sa fii sigur ca cei care iti asigura protectia stiu mereu cum si in ce masura sa intervina.

Tehnologii moderne – foarte important, pentru o supraveghere eficienta, este ca firma de securitate la care apelezi sa fie mereu interesata de evolutia tehnologiei de alarma si supraveghere. Aceste tehnologii eficientizeaza activitatea si sporesc nivelul de siguranta.

 

Niru Guard te asteapta cu cele mai eficiente servicii de paza si protectie la preturi excelente. Apeleaza la profesionisti si bucura-te de siguranta garantata!