0751.254.254 office@niruguard.ro

Te intrebi daca este suficient sa lasi siguranta afacerii tale in grija politiei? Asta e o intrebare pe care multi antreprenori si-o pun. Si e normal.

Intr-o lume ideala, poate ca da. Dar in realitate, afacerile moderne se confrunta cu provocari de securitate complexe care necesita o abordare personalizata. Securitatea unei afaceri nu se rezuma doar la interventia in caz de urgenta; este, de asemenea, despre prevenire, adaptabilitate si gestionarea eficienta a riscurilor.

Continua sa citesti si descopera de ce nu te poti baza 100% pe politie si trebuie sa apelezi la serviciile de paza si protectie!

  1. Servicii personalizate in functie de nevoile afacerii tale

In primul rand, politia e indispensabila. Fac o treaba grea si sunt acolo pentru noi cand avem nevoie. Dar nu pot fi omniprezenti. Nu pot sta de paza la usa fiecarei afaceri 24/7. Si aici apare problema. Dar ce faci sa previi acele incidente neplacute?

Fiecare afacere e unica, iar nevoile de securitate variaza. Firmele de securitate privata ofera servicii personalizate. Vrei un sistem de alarma modern sau camere de supraveghere avansate, patrule nocturne care sa supravegheze sau o echipa de interventie care sa fie prezenta la nevoie? Nicio problema! Ai nevoie de o echipa care sa se ocupe de transportul valorilor sau de un consultant pentru evaluarea riscurilor? Le poti avea!

La Niru Guard gasesti o echipa pregatita, profesionista, gata sa iti ofere cele mai bune servicii de paza si securitate!

  • Siguranta permanenta

Politia intervine de cele mai multe ori dupa ce ceva s-a intamplat deja, ei fiind chemati sa constate evenimentul si nu sa protejeze. In schimb, o echipa de agenti de securitate intervine imediat ce a fost declansata alarma.

In plus, ei nu doar ca pazesc locatia, dar sunt si o prezenta vizibila care descurajeaza potentialii infractori. De asemenea, un agent de securitate bine antrenat poate identifica amenintarile si le poate neutraliza inainte sa devina probleme serioase.

Si nu e vorba doar de prevenirea furturilor. Agentii de securitate pot gestiona si alte situatii, cum ar fi conflictele dintre angajati sau clienti, situatii medicale de urgenta si pot ajuta in cazul evacuarilor in situatii de urgenta. Politia, din nou, intervine dupa ce problema a escaladat deja, deoarece agentii de politie nu pot fi prezenti pretutindeni.

  • Investitie care se amortizeaza prin beneficii

Poate parea o investitie initiala mare, dar pe termen lung, securitatea privata te poate ajuta sa economisesti bani. Prevenirea furturilor, vandalismului sau a altor incidente de securitate inseamna mai putine pierderi si mai putine cheltuieli neprevazute.

In plus, un incident de securitate poate afecta grav reputatia afacerii tale. De exemplu, daca detii un amanet care este tinta infractorilor, clientii tai isi vor pierde in timp increderea in afacerea ta, deoarece o vor considera un loc nesigur. Un agent de securitate poate gestiona incidentele, protejandu-ti imaginea.

In plus, atunci cand apelezi o firma specializata, asa este Niru Guard, nu trebuie sa iti bati capul cu angajati, salarii, program de lucru etc. Colaborezi cu noi si ne ocupam de tot. Avem o echipa de incredere, agenti formati si cu experienta in domeniul pazei si securitatii, un program de lucru clar.

Cu o echipa de securitate de incredere, poti sa te concentrezi pe ceea ce faci mai bine – sa-ti conduci afacerea, deoarece nu trebuie sa-ti faci griji pentru securitate, esti in maini bune!

Ce zici? Esti gata sa ceri ajutorul profesionistilor? Nu lasa securitatea afacerii tale la voia intamplarii. La Niru Guard, cu experienta si profesionalismul dovedit pe piata serviciilor de paza si protectie din Bucuresti, iti garantam servicii personalizate pentru afacerea ta. Hai sa vorbim, contacteaza-ne!