0751.254.254 office@niruguard.ro

Paza buna trece primejdia rea”, acest proverb cunoscut de toata lumea se aplica si in cazul celor care vor sa se simta in siguranta in propriile locuinte. Aflandu-se aproape de sol, poate chiar langa trotuarele circulate de oameni, sansele ca cineva sa intre prin efractie intr-un apartament aflat la parterul unui bloc sunt destul de mari.

Locuiesti la parter si iti este teama ca s-ar putea ca hotii sa aiba ca tinta apartamentul tau? Continua sa citesti si descopera care sunt cele mai bune sisteme de alarma profesionale si unde le poti monta!

Sistem de alarma pentru case si apartament, wireless – fara cabluri, fara batai de cap

Un sistem de alarma pentru casa wireless este ideal pentru locuintele de la parter, mai ales daca nu vrei sa te incurci in cabluri inestetice si complicate. Aceste sisteme sunt foarte usor de instalat si, cel mai important, pot fi controlate de la distanta, chiar si de pe telefonul tau mobil.

Astfel, poti primi notificari in timp real atunci cand senzorii detecteaza o miscare neobisnuita in jurul locuintei.

Asa cum spuneam, aceste sisteme sunt foarte usor de instalat, totusi, daca tehnologia iti da de obicei batai de cap, cere ajutorul expertilor in paza si securitate.

Sistem antiefractie usa – o prima linie de aparare impotriva hotilor

Un sistem antiefractie pentru usi este foarte util pentru pentru cei care locuiesc la parter. Senzorii detecteaza incercarile de intrare fortata sau de spargere a broastei usii.

Alarma pentru fereastra – protejeaza cele mai vulnerabile puncte de acces

La fel ca si usile, ferestrele reprezinta puncte de acces vulnerabile, in special in cazul celor care locuiesc la parterul cladirilor. O alarma pentru fereastra este esentiala pentru a preveni intrarea persoanelor rau intentionate.

Senzorii detecteaza miscarea si activeaza alarma care, in functie de modelul ales, va scoate un semnal sonor puternic sau iti va trimite o notificare.

Sisteme de alarma profesionale – siguranta la cel mai inalt nivel

Daca esti in cautarea unei protectii avansate, sistemele de alarma profesionale pe care le instalam in locuinte sunt solutia perfecta.

Acestea sunt echipate cu senzori de cea mai buna calitate si, in plus, pot fi integrate intr-un sistem de securitate deja existent.

Spre exemplu, daca ai camere de supraveghere, sistemul de alarma poate fi configurat sa se declanseze cand senzorii detecteaza o activitate suspecta.

Un alt avantaj al unui sistem de alarma profesional este ca, daca proprietarul doreste acest lucru, poate fi conectat la centrala de monitorizare Niru Guard, iar agentii vor interveni in cel mai scurt timp de la declansarea alarmei.

Alte sfaturi de securitate:

  • Iluminat cu senzori de miscare. Montarea unor lumini cu senzori de miscare in zonele de risc este o metoda excelenta de a descuraja infractorii. Lumina activata de miscare va atrage atentia si ii va face pe potentialii intrusi sa se retraga.
  • Grilaje la ferestre. Grilajele montate la ferestre ofera un nivel suplimentar de securitate, prevenind intrarea hotilor. Asigura-te ca grilajele sunt montate corect si ca sunt fabricate din materiale rezistente.
  • Ferestre din materiale rezistente. Inlocuirea ferestrelor existente cu unele fabricate din materiale mai rezistente, precum geamuri securizate, este o alta masura eficienta de protectie. Geamurile securizate sunt mai dificil de spart, ceea ce va descuraja tentativele de intrare prin efractie.

Dupa cum poti vedea, nu este complicat sa asiguri integritatea locuintei tale. Daca vrei sa dormi linistit noaptea, este esential sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja locuinta.

Echipa Niru Guard iti sta intotdeauna la dispozitie cu o gama completa de servicii si tehnologie de securitate, toate personalizate pentru nevoile tale si, in plus, iti putem veni oricand in ajutor.

Nu mai astepta, este timpul sa iti securizezi locuinta!