0751.254.254 office@niruguard.ro

Planuiesti o calatorie in care vei fi plecat pentru o perioada lunga de timp, dar iti este teama sa iti lasi casa singura? Da, poate fi nelinistitor sa iti lasi locuinta nesupravegheata. Cu toate acestea, siguranta locuintei tale nu ar trebui sa fie o sursa de stres.

Deoarece suntem experti in paza si securitate si vrem sa te ajutam cat putem de mult, iti vom oferi cateva sfaturi care te pot ajuta sa te asiguri ca locuinta ta este in protejata si sa eviti situatiile neplacute.

Asadar, daca te pregatesti pentru o plecare pe termen lung si vrei sa afli cum sa iti protejezi casa, ai ajung in locul potrivit. Continua sa citesti!

1. Sisteme de securitate pentru casa

Acesta este primul pas si cel mai evident. Investeste in sisteme de alarma wireless, deoarece este una dintre cele mai eficiente modalitati prin care iti poti proteja locuinta.

Acestea dispozitive sunt dotate cu senzori de miscare, pot detecta orice activitate neobisnuita si pot alerta imediat autoritatile sau direct pe tine prin aplicatia pe care ai instalat-o pe telefonul mobil.

2. Camere de supraveghere

Un top al sistemelor de securitate pentru locuinte nu ar fi complet fara camerele de supraveghere. Acestea iti permit sa monitorizezi in timp real ce se intampla la tine acasa, fiind un excelent instrument de protejare impotriva hotilor, in special in perioadele cand stii ca vei fi plecat pentru o perioada lunga de timp.

3. Alarma antiefractie si senzori de miscare

Pentru a evita spargerile, asigura-te ca ai o alarma antiefractie eficienta. Senzorii de miscare pot fi pozitionati in jurul casei si pot alerta sistemul de securitate cand detecteaza miscari neasteptate.

4. Inchidere centralizata si securitatea ferestrelor si usilor

Folosind un sistem de inchidere centralizata, te asiguri ca toate intrarile sunt blocate. De asemenea, este foarte important sa verifici starea ferestrelor si usilor, pentru a fi sigur ca sunt solide si ca nu au puncte slabe care sa fie folosite posibili intrusi.

5. Vecini de incredere

Una dintre cele mai vechi si eficiente metode folosite de oameni pentru a-si proteja casele este sa informeze vecinii de incredere despre plecarea ta.

Anunta-i ca vei fi plecat si roaga-i sa arunce o privire din cand in cand si poate chiar sa ridice corespondenta. Acesta este un avantaj, deoarece o cutie postala plina este un semn clar ca locuinta e parasita si poate atrage persoanele periculoase.

6. Lumini cu senzori de miscare

Un alt lucru pe care il poti face este sa instalezi prin curtea casei becuri cu incarcare solara ce sunt activate de miscare. Becurile sunt folositoare deoarece sunt usor de trecut cu vederea si ii pot lua pe hoti prin surprindere.

7. Foloseste perdele si jaluzele

Daca ferestrele casei sunt foarte aproape de zone pietonale, acopera-le cu perdele si jaluzele pentru a obstructiona vederea din exterior. Astfel, potentialii hoti nu vor putea evalua interiorul casei.

Ce alte masuri de precautie mai poti lua?

•             Pe langa sfaturile mentionate mai sus, este esential sa nu anunti plecarea pe retelele sociale.

•             Asigura-te ca gazonul este tuns inainte sa pleci.

•             Nu lasa cheile de rezerva ascunse in jurul casei.

•             Nu lasa obiecte de valoare in curtea casei sau in locuri unde ar putea fi vazute cu usurinta.

•             Semnalizeaza faptul ca proprietatea este protejata prin sisteme de securitate.

In ziua de azi, prevenirea si securitatea sunt cuvinte cheie atunci cand vine vorba de locuinta ta.

Daca esti hotarat sa iti protejezi casa in mod profesionist, Niru Guard, cu o experienta vasta in domeniul pazei si protectiei, este partenerul de incredere pe care il cauti. Suntem o echipa de specialisti si ne dedicam timpul si expertiza pentru a oferi cele mai bune servicii.

Solicita o oferta si calatoreste fara griji!