0751.254.254 office@niruguard.ro

Organizarea unui eveniment in aer liber, cum ar fi a unui concert sau a unui festival, poate fi o provocare, mai ales cand vine vorba de asigurarea sigurantei participantilor, staff-ului, a interpretilor etc.

Primul pas pe care ar trebui sa il faci ca sa asiguri securitatea unui eveniment este sa evaluezi si sa planifici: identifici potentialele amenintari care pot aparea in functie de locatia aleasa, dar si probleme de control al multimii in zonele de acces si de iesire, creezi planul unui circuit de evacuare in caz de urgenta, stabilesti lista de obiecte interzise pe care participantii nu le pot avea asupra lor, dar gestionezi si situatiile periculoase precum conflictele.

Pe baza unei astfel de evaluari poate fi creat un plan de securitate personalizat pentru eveniment.

Pentru toate aceste lucruri, o firma de paza poate fi ajutorul de care ai nevoie. Nu doar ca vei crea un plan de securitate alaturi de profesionisti in domeniu, dar agentii vor putea fi prezenti si in ziua evenimentului pentru a asigura paza si ordinea. 

Cum alegi firma de paza si securitate pentru evenimente?

  1. Capacitatea de gestionare a multimii si controlul accesului

Asigura-te ca personalul de securitate care va supraveghea evenimentul este capabil sa gestioneze si sa previna supraaglomerarea, sa controleze accesul la eveniment, permitand intrarea doar persoanelor autorizate​​, dar si sa fie instruiti astfel incat sa poata actiona in caz de urgenta.

  • Raspuns eficient la posibile incidente

Agentii de securitate trebuie sa fie instruiti sa raspunda rapid si eficient la orice situatie, de la gestionarea unui incident minor, conflictelor si pana la oferirea primului ajutor​​.

  • Reputatie

Alege o firma de paza cu o reputatie buna pe piata si care ofera un plan de securitate complet adaptat nevoilor specifice ale evenimentului fiecarui client in parte.

Verifica referintele si calificarile personalului de securitate pentru a confirma profesionalismul si experienta agentilor​​. De asemenea, verifica review-urile lasate de clienti, ele te vor ajuta sa iti creezi o imagine mult mai clara asupra serviciilor si profesionalismului agentilor de securitate.

  • Costuri si eficienta

Obtine oferte de la mai multe firme pentru a te asigura ca primesti cel mai bun pret pentru serviciile de securitate​​.

Totusi, nu compromite siguranta evenimentului pentru a economisi bani. Lipsa unei securitati adecvate poate avea consecinte mult mai costisitoare​​.

Organizarea unui eveniment in aer liber presupune o planificare atenta si o colaborare stransa cu profesionistii din domeniul securitatii. Urmand acesti pasi, te asiguri ca evenimentul tau va fi nu doar memorabil, dar si sigur pentru toti participantii.

La Niru Guard vei gasi intotdeauna ajutorul de care ai nevoie pentru a evalua si planifica evenimente sportive si culturale cu riscuri minime.

Alte sfaturi esentiale pentru evenimente sigure:

  • Asigura-te ca toti membrii echipei, inclusiv voluntarii, sunt bine instruiti si cunosc in amanunt procedurile de securitate, planurile de urgenta si sunt echipati cu statii sau alte dispozitive de comunicare la distanta in timpul evenimentului​​.
  • De asemenea, nu uita, este esential sa obtii toate autorizatiile necesare, inclusiv autorizatia de securitate la incendiu de la ISU pentru evenimentele mari. Regulile stricte privind folosirea flacarilor deschise, cum ar fi lumanarile sau facliile, trebuie respectate intocmai pentru a evita sanctiuni​​.
  • Dupa inchierea evenimentului, este important sa evaluezi cum au functionat masurile de securitate si sa identifici orice aspect ar putea necesita imbunatatiri. Analiza poate include revizuirea incidentelor de securitate, feedback-ul participantilor si colaborarea cu specialistii in paza si securitate.

De ce ai nevoie de echipa de profesionisti Niru Guard?

Oferim o gama larga de servicii, de la paza si protectie VIP (inclusiv eveniment sportive si culturale), instalare sisteme de monitorizare, pana la monitorizare obiective si sisteme de securitate, asigurandu-te ca evenimentul tau va beneficia de supraveghere si protectie optima, indiferent de complexitatea sau amploarea acestuia​​.

Fie ca planifici un eveniment cultural, sportiv sau orice alt tip de adunare in aer liber de dimensiuni mari, abordarea noastra este intotdeauna adaptata nevoilor specifice ale evenimentului tau, garantand o experienta fara griji pentru tine si invitatii tai.

Contacteaza-ne acum si hai sa facem din evenimentul tau un moment memorabil pentru participanti!