0751.254.254 office@niruguard.ro

Instalarea unui sistem de alarma este una din cele mai eficiente modalitati de a-ti proteja proprietatea de criminali. Atat casele, cat si intreprinderile au multe beneficii atunci cand folosesc un sistem de securitate. Insa sistemele comerciale si cele rezidentiale nu sunt la fel.

Sistemele de alarma pentru afaceri tind sa fie mai mari, mai puternice si ofera o functionalitate mai buna in comparatie cu sistemele pentru proprietatile rezidentiale.

In acest articol regasesti cateva dintre beneficiile sistemelor de securitate pentru afaceri. Continua sa citesti si afla care sunt acelea!

Protejeaza-ti angajatii

Scopul principal al oricarui sistem de securitate este de a proteja. Aici vorbim despre cladire, bunuri, personal, clienti etc.

Angajatii reprezinta cea mai importanta resursa a unei afaceri, asa ca este important ca acestia sa stie ca sunt in siguranta, mai ales pentru cei care lucreaza singuri in ture de noapte.

Prin instalarea unui sistem de alarma pentru afaceri, activitatea poate funtiona fara probleme si fara a avea grija hotilor sau a vandalilor.

Un astfel de sistem, deoarece functioneaza pe baza de senzori care detecteaza activititatile, precum intrarile neautorizate, pot declansa alarma, ceea ce anunta imediat echipa ce se ocupa de interventii rapide a firmei de paza si securitate.

Redu riscul de furt

Agentii de securitate sunt mereu un ajutor de nadejde in protejarea diferitelor obiective, insa de multe ori, mai ales in cazul proprietatilor ce se intind pe suprafete foarte mari, sistemele de detectie efratie si sistemele de control al accesului sunt mult mai eficiente.

Aceste sisteme ofera o acoperire completa 24/7 si descurajeaza eficient tentantivele de furt, efractie si spargeri.

De asemenea, pe langa pericolele care pot veni din exterior, angajatii si clientii pot fi si ei tentati sa fure.

La fel ca si in cazul infractorilor, prezenta sistemelor de securitate profesionale descurajeaza hotii, facandu-i pe cei tentati sa fure din incinta firmei sa se gandeasca de doua ori inainte de a actiona.

Cu cat riscul de a fi prins este mai mare, cu atat acestia sunt descurajati si vor renunta.

Restrictionezi accesul

Exista multe zone din cadrul proprietatilor comerciale la care nu toata lumea are acces si in care exista riscul ca persoane neautorizate sa patrunda. Aceste zone pot fi birourile angajatilor, unde sunt pastrate date si documente importante, seiful, depozitele in care se afla stocuri, echipament sau orice incapere in care patrunderea unei persoane neautorizate poate reprezenta un risc.

De asemenea, sistemele de control al accesului sunt ideale pentru a restricitiona intrarea, astfel incat doar personalul autorizat poate intra in cladire. Daca cineva patrunde intr-o zona restrictionata, fara sa aiba permisiunea, alarma suna si pot fi luate masuri.

Protejeaza impotriva incendiilor

O firma specializata in paza si securitate te poate ajuta si cu instalarea unui sistem de avertizare incendiu. Acest tip de sistem poate avertiza asupra pericolului unui incendiu in cladirea in care este instalat. Este conceput pentru a detecta fumul, caldura si flacarile. Cand sistemul detecteaza o problema, trimite un semnal catre panoul de control al alarmei de incendiu, care declanseaza sunetul alarmei.

Avantajul unui astfel de sistem este ca pe langa faptul ca ofera o avertizare timpurie, iti permite sa iei masurile adecvate inainte ca situatia sa scape de sub control.

Sistemele de avertizare la incendiu sunt, de asemenea, relativ simplu de instalat si intretinut. Datorita evolutiei tehnologiei si aparitiei dispozitivelor wireless, acestea sunt si mai usor de instalat, nefiind nevoie de instalarea unor cabluri prin pereti sau tavane.

Te scapa de griji

Asadar, cel mai important beneficiu al instalarii unui sistem de alarma pentru afaceri este linistea pe care acestea ti-l ofera. Firma ta beneficiaza de o securitate imbunatatita, sistemul este usor de administrat si intretinut si, foarte important, este adaptabil la diferite nevoi si spatii.

Daca ai intrebari referitoare la sistemele de detectie efractie, sisteme de paza electronica, de control al accesului sau alte sisteme dedicate pazei si protectiei, Niru Guard este aici sa iti ofere raspunsuri si solutii. Siguranta este garantata cu cea mai buna firma de paza si protectie!