0751.254.254 office@niruguard.ro

Te-ai intrebat vreodata ce presupune transportul de valori? In spatele fiecarui transfer sigur de bani sau bunuri valoroase, exista o intreaga echipa de profesionisti pregatiti pentru a asigura in transport sigur, eficient, fara evenimente.

Continua sa citesti si afla mai multe despre ce este si ce presupune transportul obiectelor de valoare!

Ce este transportul de valori?

Transportul de valori este o activitate esentiala pentru securitatea si functionarea eficienta a multor afaceri si institutii. Scopul este de a se asigura ca obiectele de valoare ajung la destinatie in siguranta, fara a fi furate, pierdute sau deteriorate.

Transportul de valori este un serviciu specializat care se ocupa cu transportul sigur si securizat al bunurilor de mare valoare. Acest serviciu este esential in multe sectoare, inclusiv in domeniul bancar, al bijuteriilor, al artei si in alte domenii unde se manipuleaza obiecte de mare valoare sau sume mari de bani. Aceste valori pot include:

 • Bani (numerar, monede, bancnote)
 • Metale pretioase (aur, argint)
 • Documente confidentiale sau de mare importanta
 • Bijuterii si pietre pretioase
 • Obiecte de arta si antichitati
 • Alte bunuri cu valoare mare

Importanta serviciului de transport valori

Securitate. Datorita valorii mari a bunurilor transportate, securitatea este o preocupare majora. Transportul de valori se face folosind echipamente si vehicule speciale, cum ar fi masini blindate, pentru a preveni furturile sau deteriorarea bunurilor.

Confidentialitate. Fie ca este vorba de documente sau de sume mari de bani, confidentialitatea este esentiala in transportul de valori.

Cine foloseste serviciile de transport de valori?

 • Banci si institutii financiare
 • Magazine cu fluxuri mai de bani lichizi si magazinele de bijuterii
 • Galerii de arta si case de licitatii
 • Corporatii si institutii publice, pentru documente importante

Cum realizeaza Niru Guard transportul de valori?

Suntem o firma de paza si securitate din Bucuresti si gestionam peste 60 de transporturi de valori zilnic​​​​. Aceasta nu este o sarcina usoara, avand in vedere responsabilitatea enorma pe care protejarea bunurile valoroase ale clientilor o cere. Iata cum ne asiguram ca asiguram cele mai bune servicii pentru clientii nostri:

Personal calificat. Toti agentii de paza si protectie din cadrul Niru Guard sunt certificati si atestati, pregatiti pentru a gestiona orice situatie neprevazuta care ar putea aparea in timpul transportului​​.

Servicii personalizate. La Niru Guard intelegem ca fiecare transport de valori are nevoile sale specifice. Prin urmare, oferim servicii personalizate adaptate cerintelor fiecarui client​​.

Tehnologie moderna. Am integrat tehnologii de ultima ora in serviciile sale de transport valori, sporind astfel eficienta si siguranta.

Rapiditate si promptitudine. Punem accent pe raspunsuri rapide si actiuni prompte, deoarece vrem sa ne asiguram ca fiecare transport este efectuat in mod eficient si in timp util​​.

Protocoale stricte. Agentii respecta de fiecare data protocoale bine definite pentru manipularea, incarcarea si descarcarea bunurilor de valoare.

Intrebari comune despre transportul de valori

 1. Este transportul de valori sigur?

Da, cu conditia sa fie efectuat de o firma profesionista cu experienta si echipamente adecvate, cum este Niru Guard.

 • Ce tipuri de obiecte pot fi transportate?

Practic, orice obiect de valoare, inclusiv bani, bijuterii, documente importante si opere de arta.

 • Cum sunt protejate bunurile in timpul transportului?

Prin folosirea vehiculelor blindate, echipament de supraveghere modern si protocoale de securitate stricte.

 • Ce se intampla in caz de urgenta sau atac?

Agentii Niru Guard sunt instruiti pentru a gestiona situatii de criza, inclusiv tentative de jaf sau alte urgente.

 • Pot solicita servicii de transport valori personalizate?

Absolut! Oferim servicii personalizate ce se potrivesc cu cerintele specifice ale fiecarui client.

Transportul de valori este un proces mai complex decat pare in exterior, de aceea agentii nostri sunt pregatiti special sa transporte bunuri de valoare din punctul A in punctul B in cea mai mare siguranta.

Pentru mai multe informatii nu ezita sa ne contactezi!